Як відновити лопатку у воблера? Вдалий ремонт улюбленої приманки

Де ж поділась хороша щука?


Приманка Reins AX Craw у кольорі ЛОХ на фоні помаранчевого сонця, що сходить
Уже на місці, перебираєм робочу коробку

Вирушаємо із @alukard6666 та іншими колегами по риболовлі у місцину на стариці річки Стир, неподалік с. Колки, де місяць тому дуже результативно відловилися, щоб влаштувати щучий батл. Як Дмитро писав на своїй сторінці, по приїзді нас здивував високий рівень води, як виявилось десь побудувалась дамба, яка стримувала воду, і молода рослинність, зокрема осока, висотою сантиметрів 30 опинилась під водою, води ж прибуло більше 1м. Я відразу зробив висновок, що вся риба в прибережних розливах, в траві, їсть черв'ячків та жучків, та ще й морозець (кінець травня, все приморозки(( ), можливо, і геть поховала голову в нори). До перспективних локацій, де клювало минулого разу, зараз і не дійти, і не докинути. 
Починаємо пошук із активних віброхвостів та раків - є клюваки, проте всі безрезультатні, 2 години риболовлі, є достатня кількість контактів з рибою, а в активі лише кілька окунців на всіх. Вирішую переключитися на окунів, хоч якийсь інтерес, заряджаю FishUP Tanta 1.5" і відразу отримую маленький щучий хвіст, це з точки, де обловлено вздовж і впоперек активкою, до того ж подача приманки була агресивною. 

Невеличка щука в руках у Володимира спіймана на приманку FishUp Tanta
Перша щука на гачку, спокусилась на FishUp Tanta 1.5"

Змінюю приманку на Танту від @Vg_baits в розмірі 2", і відразу ж дістаю окунька та ще одного "шнурочка". 
Зрозуміло, щука бажає пасивку... Паралельно, але значно далі перемістився Дмитро, в телефонному режімі говорить, що теж отримує клювакти щук на Polaris 3" .  Зіпсувавши приманку на черговій клюваці, ставлю Keitech SexyImpact 2,8" вдається доловити ще щучка грамів 250 та кілька хороших окунів.

Щука щука в руках спінінгіста з роту звисає Keitech Sexy Impact на оснастці Джиг-ріг паличка


 Доволі трудова риболовля, з нас 4х лише мені та Дімі вдається впіймати по 3 дрібних щуки, це в місцях де менше 13шт не ловили. Щоправда у Дмитра Біг Фіш 600г ;)

Big Fish дня в руках у Дмитра на фоні річки Стир
Біг фіш, яку впіймав Дмитро


Відкриттям для мене була робота пасивних приманок 2-3" на монтажі Джиг ріг паличка 5г від @dniprosvinec, розмір груза, практично, як приманка, а то й більший, але риба клює)) А такого монтажу вимагали обставини - потрібно було далеке закидання та прохід по рослинності, а саме джиг-ріг паличка відмінно з цим впорався!

Приманки, які принесли рибу:
FishUp - Tanta 1.5" та репліка 2" (@Vg_baits)
Keitech - SexyImpact 2.8"
CF - Polaris 3"

Нагадую про свй профіль Instagram @kos.wovka
та YouTube канал, де будуть цікавенькі відео FishKos




Коментарі