Як відновити лопатку у воблера? Вдалий ремонт улюбленої приманки

Пошук щуки в літню спеку. Ловля щуки та окуня на силіконові приманки в траві.


Володимир тримає перед собою щуку із приманкою EasyShiner в пащі. Навколо зелена лепеха та очерет
Перед робочим днем, разом із @_yu.rets_fisher_, відвідав старицю річки Стир, біля міста Луцьк. Виїхавши на риболовлю о 4:40, зрозумів, що в цей час уже потрібно було рибалити, адже на вулиці давно розвиднилося.
  Володимир тримає окуня в руці, в іншій руці тримає спінінг yamaga blanks blue current. На задньому фоні водойма і зелена трава Було бажання зловити щуку, знаючи, що її там є вдосталь, проте впіймати щуку в червні не легко, адже вона ховається у водяній рослинності, а рослинності там ой як багато. Доводилося ловити невеликими вагами, 1,5-2г, таким чином оснастка не сильно провалювалась в траву. Приманку над зіллям, щоб уникнути зачепів, проводив практично рівноміркуою, із чирканням рослинності, а коли доходив до русла, вдавалося здійснити класичну джигову сходинку із потрясуванням приманки на підриві. Юрій з першого, чи то другого, закиду впіймав непоганого окуня на віброхвіст 2". Нащупавши дно без зілля, перевіряю наявність окуня, приманкою #Tanta та відразу ж відчуваю потужну подачу... аж згадав головлеві клювки, але рибка, якимось чудом, не засіклась. Наступне закидання в ту ж позицію - невеличкий окунець грамів 50 (для цих місць невеличкий, а для міста, де рибалив вчора - це вже трофей ). 
Наступні 5 закидань супроводжувалися чудовими, потужними, нетиповими окуню, покльовками, але дістаю лише одного окунця грамів на 80 і локація затихла миттєво, ніби хтось вимкнув рибу вимикачем. Почали рухатися по руслу, практично із кожної позиції ловиться непоганий окунець. Окуні ніби розкидані між зіллям, поодинокі, та дуже злі, агресивно атакували запропоновані нами віброхвостики.
Окунь із роззявленою мордою, всередині якої видно силіконову приманку FishUp Tanta оснащена на чорну чебурашку дніпросвинець
Ось з-по-під очерету відчуваю дзвінку клюваку у бланк спінінга Yamaga Blanks Blue Current, підсічка... відчуваю щукана, грамів на 300, на все ту ж приманку Tanta, але доки налаштовував фрикціон, щучка втекла(
Оскільки вдалося знайти щуку, змінюю приманку на улюбленого EasyShiner, уже наступна постановка, приносить щуче клювання. І хоч розмір риби в межах 350г, в теплій воді вона дає гарний супротив, та й в це цілеспрямована риба, яку в червні піймати не так вже й легко. Вгостив Юрія таким же ізіком від Keitech, з першого закидання у нього приманку атакує щука. Ох так ізік! ;-) Проте, через стіну лепехи, виважування щуки ускладнилося і риба втекла у густі зарослі кропивки.  За кілька хвилин, Юрій таки зловив маленького шнурочка. На цьому все - щучий вихід тривав не більше 20хв, ось така поведінка притаманна щуці в теплі літні червневі деньки.  Окунь клював стабільно, ось вдається спіймати хорошого окуня, який знову подарував потужну клюваку, приємне виважування, чудова робота всього бланку Yamaga, дозволяє насолодитися кожним ривком риби. EasyShiner в шахті, ще б пак, таким злим клюванням. 
Ваолодимр тримає хорошого окуня із розправленими плавцями, в іншій руці спінінг yamaga blanks blue current 80 ii  позаду невелика водойма, очерет і лепеха

Після того  отримав 4-6 клювак із жанру "віддай спінінг!", аж цікаво, що то за риба була, лише на останньому такому зазіханні на мою снасть, на флюрокарбоні помітив  сліди від щучих зубів. Не розумію я, як їй після таких сильних подач, вдається втекти з місця злочину ;-). Рибалка завершилась, час вирушати працювати, трохи сонним, проте зарядженим позитивом, адже вдалося, все таки, знайти та впіймати примхливу червневу щуку.

Про снасті. Приманки, які зловили рибу:
FishUp Tanta 1.5";
Keitech Easy Shiner 2";
Все оснащено чорним грузом від @Dniprosvinets.

Спінінг: Yamaga Blanks Blue Current Ii Blc-80 II;
Котушка: Favorite Arena 2500s;

Коментарі